Работа в Thermaflex


“Работя за Thermaflex само от година. Виждам, че изолационните материали произвждани от компанията ни не само носят икономическа изгода за клиентите ни, но също така спазват изискванията към околната среда и технологичните стандарти. По този начин защитаваме естествената среда като я правим по-добра, по-удобна и по-качествена.” Patrycja Wieczorek – Полша

“Винаги търся най-доброто решение. Ценя своето време и това на другите - правилната му употреба допринася за увеличаване на приходите. Политиката за предоставяне на цялостни решения, приета от Thermaflex, допълва този процес. Зная че качеството на работата ми рефлектира върху доверието на клиентите ми към компанията.”
Bhagdi Khadpo – Тайланд

“Работя за компания, която гарантира цялостни решения за собствениците, инженерите проектанти и монтажните специалисти. Ние предлагаме съвременни продукти, които могат да значително да намалят енергийните раходи. Продължаваме да подобряваме продуктите и технологиите си като постоянно разширяваме техния кръг на предлагане.”
Hannah Maier - Австрия

"Запозната съм с най-новите технологии ползвани от Thermaflex и знам, че те мислят както за хората, така и за природата. Чрез създаването на екологично съвместими продукти, ние всъщност защитаваме планетата, на която живеем. Така работата ми също спомага за производството на продукти, които значимо намаляват цената и загубата на енергия - един ценен за всички ни ресурс." Eva Becker – Германия.